fbpx

Blog

VIGTIG VIDEN, TIPS OG TRICKS OM ORDBLINDHED

Premiere på podcasten “Mit barn er ordblind”

Premiere på podcasten “Mit barn er ordblind”

Premiere på podcasten "Mit ordblinde barnSå er den her ... 🙏 Podcasten "Mit barn er ordblind" - produceret af journalist Niels Svanborg og udgivet af Ordblindeforeningen. I april måned blev jeg inviteret til at sidde bag mikrofonen som ekspert i tre af i alt otte...

læs mere
Sådan fungerer den ordblinde hjerne

Sådan fungerer den ordblinde hjerne

Sådan fungerer den ordblinde hjerneVidste du, at ordblindhed skyldes en lille, medfødt defekt i hjernen, der gør det svært at koble bogstaver og lyd? Og mon du har fået tegnet og forklaret, hvad det helt konkret vil sige at være ordblind? Faktisk er det sådan, at...

læs mere

Tør du vente længere? Lad os give den maks gas.

 

Jeg skærer ind til kernen, giver jer en klar køreplan – og den hjælpende hånd, som jeg ved, der er behov for.

6 + 9 =

10 fantastiske FORDELE ved at være ordblind

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag "FORDELSLISTEN" med det samme. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Fremragende - du er nu skrevet op til mit ordblinde-nyhedsbrev