KURSER & FOREDRAG

Ordblinde kan nå rigtig langt. Ordblinde kan blive mindst lige så dygtige, som deres klassekammerater. Ordblinde kan klare sig rigtig godt i skolen og videre i udddannelsessystemet, når de får det rette mindset og de strategier og værktøjer, der skal til. Jeg har set det lykkes, og jeg ved, hvad der skal til. 

Det er derfor jeg tilbyder skræddersyede ugekurser og foredrag, hvor de ordblinde er i fokus og kan få hænderne-over-hovedet-oplevelser, de aldrig glemmer.

Forældre er en vigtig del af det at give de ordblinde børn de bedste forudsætninger for at lære.

Derfor laver jeg løbende små foredrag/events, hvor du som forælder har mulighed for at deltage sammen med dit barn. Jeg tager aktuelle emner op, som er en del af de ordblindes hverdag. Med teori og øvelser gør jeg dig og dit ordblinde barn skarp på de udfordringer, I ofte vil stå i. Jeg laver foredrag om mindset, hjælpemidlerne, læsning osv. 

FOREDRAG D. 17/3 2020

Sådan lærer du din hjerne at blive vild med at læse

Læsning er en nødvendigt for at kunne begå sig i vores samfund. Desværre forbindes det for mange børn med frustration og følelsen af ikke at kunne mestre. Denne aften stiller vi skarpt på læsningen, når jeg giver et kursus i, hvordan vi kan få hjernen til at blive vild med at læse.

UGEKURSER

Giver ordblinde det, der skal til for at lykkes.

Ordblinde skal have de samme muligheder som deres klassekammerater. De skal have troen på, at de kan og skal lykkes.

Det er for mig at se ikke nok med et læsekursus. Der skal flere dele til: Mindsettet omkring det at være ordblind, strategier i forhold til læsning og skrivning og træning i at bruge deres devices.
Alt dette har jeg samlet i én pakke – nemlig mit ordblindekursus. 

FOREDRAG PÅ SKOLER

Ordblindhed – fra begrænsning til mulighed

At være ordblind bliver ofte forbundet med, at man ikke kan læse, at man er mindre intelligent – og at det i øvrigt er snyd, når man bruger it-hjælpemilder. Det er rigtig vigtigt, at alle på en skole ved , hvad det helt konkret vil sige at være ordblind, og hvordan alle på skolen kan hjælpe til, at de ordblinde kan blive lige så dygtige som deres klassekammerater.

FOREDRAG 07/04 2020

Ordblindecafé “Yes, jeg er ordblind”. 

Kom med til dette nye tiltag, hvor jeg i samarbejde med Spinderihallerne, åbner op for en ordblindecafé for ordblinde børn og deres forældre. Formålet er at skabe et fællesskab omkring det at være ordblind, samt tage det rigtige skridt mod mere oplysning, viden og redskaber i forhold til ordblindhed.

Jeg deler ud af min viden om ordblinde, vi kigger på, hvorfor og hvordan det er muligt at få en “hænderne-over-hovedet-oplevelse” af at være ordblind. Det foregår med indspark fra ordblinde elever.

Adresse

Holtumvej 45, 7100 Vejle

Telefon

20 93 95 01

E-mail

Kontakt@ordblindetalent.dk

10 fantastiske FORDELE ved at være ordblind

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag "FORDELSLISTEN" med det samme. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Fremragende - du er nu skrevet op til mit ordblinde-nyhedsbrev